02/04/2010

Фільми на ніч #3 (Roulet, DJ Donna Summer, Phantogram, Two Door Cinema Club, Mr. Oizo)

Отже, пройшов тиждень від останнього відеопосту і в Мережі з'явилось ще десь з 1000 кліпів. Вибрав з них 5. Ніби найкращих.

Почнемо з кліпу, який відкрив для мене проект Roulet, що зовсім скоро випустить свій сингл на лейблі "батьків" Buraka Som Sistema "Enchufada". Стьоб над індійським кінематографом: заїжджена тема, яка, тим не менше, ніколи не набридне.



Dj Donna Summer - фіджет-адепт теж випустив новий кліп, і знову ж зі старовинним відеорядом. В нього вже проскакує Америка 80-их. І якби я настільки її не любив і не поважав фіджет, сумніваюсь, що він би з'явився в мене на блозі. І все ж.


Dj Donna Summer - Raw from Nightshifters on Vimeo.


Недавно я постив трек з альбому Phantogram під назвою Mountful of diamonds. Звичайно, чекав відео на нього і от. Трек, з додаткових робіт над яким всі просто сміються...і є за шо, якшо чесно. Коментар до альбому на fairtilizer - "great music, ugly album cover". Коментар до відео на stereogum - "Fantastic song, boring video". Чую, звільнять вони свого дизайнера...або, навпаки, наймуть).



Остання компіляція від kitsune аж кишить хітами...ехх...хороше передчуття купи реміксів. Декілька, в тому числі і Two Door Cinema Club от-от випустять пластинку, де буде, якщо не помиляюсь реміксів штук так 5. Найочікуваніший для мене, звичайно, роботи Крукерс. А поки свіже відео на новеньку, але вже трохи заїжджену роботу Something Good Can Work.


TWO DOOR CINEMA CLUB | SOMETHING GOOD CAN WORK from RADAR MAKER on Vimeo.

І останнє - робота від Mr. Oizo. Не зовсім кліп, але відео про його реінкарнацію - Flat Eric'a. Pharell Williams в ролі поліцейського.


WHERE'S THE MONEY GEORGE ? from oizo mr on Vimeo.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!