14/03/2010

Пост вихідного дня #1 - Cassius, RJD2...

Отже - неділя, сніг, зимно, неприємно, вдома - чого б не закинути дещо з новенької музики, яка з'явилась в мене на харді.

Зовсім недавно вийшов новий мікс від Ninjasonik, де вони вирішили розбавити віломі мелодії, такі як aNYway, своїм вокалом-речитативом...вийшло дуже і дуже непогано, особливо зі вже набридлим всім Pon De Floor, до якого вони додали свій нудний Somebody Gonna Get Pregnant: нудне + нудне - і вийшло зовсім непогано. але не про Pon De Floor зараз... В ньому була ще одна класна композиція від виконавця на ймення Kenna з назвою Just Say Goodbye To love. Оригінал і до того дуже непогано звучав, а з репом від Ninjasonik (на жаль, той варіант існує, наскільки видно, тільки в їх міксі(( - то і взагалі супер.

+Ще три ремікси, які сподобались мені за останні 5 днів - перший, це робота RJD2, по-іншому побачена Алланом Вілкісом...дуже мелодійно вийшло...

Другий, найбільш енергійна доріжка із сьогоднішніх  -це версія треку Something I'm Not від Penguin Prison, яку зробив Krispin Korg

І останній на сьогодні, але, як на мене - найцікавіший - новий ремікс на Cassius. Цього разу - на трек Jack Rock, зроблений Moustache Machine...типовий французький звук - коли він вже набридне?)







Kenna - Say Goodbye To Love

RJD2 - The Shining Path (Alan Wilkis Remix)

Penguin Prison - Something I'm Not (Krispin Korg Remix)

Cassius - Jack Rock (Moustache Machine remix) 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!