18/03/2010

Фільми на ніч #1 (Hot Chip, Fatboy Slim, Hurts, RCMP, Jonny Blaze)

Останнім часом просто нахлинула купа нових (чи не дуже) і неймовірно хороших кліпів...
Вирішив з них зробити пост...
So...
Перший - це маленький тріб'ют до поста вчорашнього, а саме до треку, який був в промо-мініміксі від Kitsune: Hurts - Wonderful Life...робота старенька, але що з того



Другий кліп в мене вже трохи залежався..чекав такого от посту...відеоробота на перший сингл проекту RCMP - Mustache Love...витриманий в стилі часу, коли люди типу Магнума прирівнювались до богів.



Третій - і от балтімор, як я і обіцяв, нарешті з'являється на блозі - Jonny Blaze – Here We Go. Якби в доріжці не було б цього жирнючого чорного голосу, цілком можна відправитись собі в 30-ті...відеоряд провокує).

 

Четвертий, до нього варто було підвести - це відео на вже культову роботу від Hot Chip - I Feel Better. Таке, з претензією відео. Хто не знає, хто такі Hot Chip - не зразу здогадається, чому.


Hot Chip - I Feel Better

Hot Chip | MySpace Music Videos
 


І останнє на сьогодні - це робота на пісню, яка через купу більш "могутніх" синглів загубилася в списках меломанів, а саме на - David Byrne & Fatboy Slim - Please don't (feat. Santogold). Останнє, найспокійніше з них всіх відео...наштовхує на сон...цим і займусь...рано вставати.



 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!