25/03/2010

Фільми на ніч #2 (YACHT, Pixeltan) + new Dolby Anol & Daft Punk by Sticky K

Ехх...вибачте за запізнення...деколи тяжко себе змусити писати, коли тобі, крім вдячності, це нічого не принесе. І справи всякі різні додаються.
Соу...порція мініколискових...вийде меншою..ее...в 2,5 рази, ніж попередня...тому внизу буде ще одна бомба. А, може і більше.
Почнемо з найстарішого - з новенького(гра слів) YACHT. Кращий коментар до відео, думааю, коменар ютюбівський - MANTRA: You do not go to death, death comes to you)) Такий непоганий початок...



Далі робота, яку, складається враження, я десь вже бачив...кліп від DFA Records - Pixeltan - Yamerarena-i. Режисер - Девін Флінн, якщо це вам щось говорить.


Pixeltan - Yamerarena-i from DFA Records on Vimeo.


Тепер - до треків...чесно, робити ремікси на Harder, better і т. д. зараз наважиться лише хворий(ІМХО). Вітайте пацієнта - Sticky K. Пацієнт народився в Каліфорнії. Пацієнт грає фіджет і все, що зараз з ним пов'язане. Пацієнт любить Крукерс. Пацієнт - такий собі геній. Чесно, мене його HBFS взяв з першої секунди. Несподіваністю. Я очікував нового...еем...електронного якогось такого супер-пупер звуку...а з'явився біт, який в мене асоціюється з великозадими чорношкірими дівчатами. Спочатку навіть вловлюються елементи Human after all. От. Його ремікси - це взагалі окремо...нижче, ще один - на Malente. Само собою, він зробив ремікс на La Roux (в тебе немає ремікса на Ля Ру і ти ще називаєш себе продюсером?) і своїх улюблених(він сам так пише) Крукерсів. Як і я, любить клавішні. подивимось-подивимось.



Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger (Sticky K remix)

Malente & Jay Robinson - Do Your Head In (Sticky K Remix) (zippyshare pre-listening)

І знов на блозі Dolby Anol. Новенький трек Cameroon - у французьких ресторанах його подавав би весь кухарський склад на чолі з шеф-поваром. Знову ж ІМХО)

Dolby Anol - Cameroon (zippyshare pre-listening)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!