08/04/2010

Фільми на ніч #4 (Redlight, Slugabed, Midnight Juggernauts & Aloe Blacc)

Ловіть нову порцію короткометражок під хорошу музику (до речі, поки пишу, в нас у Львові тільки почниється ніч французьких мініфільмів...ехх..або вона або футбол..(  )

Почну сьогодні я з такого дядька, що називається Redlight. Сам він з Англії(Великобританії, скажем так) і грає він те, що зараз в країні вівсянки і здоровенних собак найпопулярніше - garage і jungle.
Annie Mac про нього - REDLIGHT IS ONE OF THE MOST EXCITING NEW UK PRODUCERS AROUND AT THE MOMENT.. HE FUSES EVERYTHING BRITISH; GARAGE, JUNGLE AND HARDCORE AND COMES OUT WITH SOME MAD BASSY FUTURISTIC STUFF LIKE 'STUPID' WHICH IS BEING PLAYED BY EVERYONE FROM SKREAM TO RUSKO TO SHYFX .
От. Ось саме відео.



Здається, дабстепу в мене ше не було...так от - Slugabed, в якого вийшла нова пластинка...і кліп... Один з небагатьох випадків, коли відеоряд майже дорівнює музиці.



Давно в хіп-хопі не було чогось цікавого. Одні і ті самі лиця, звуки, автотюн. Трек від Aloe Blacc - I need a Dollar також аж надто не вирізняється - та сама тема про те, як неграм тяжко живеться...але його, принаймні, цікаво слухати...а тепер - і дивитися.



Головний кліп посту - від Midnight Juggernauts - Vital Signs - група нарешті зарухалася...аж настільки сильно, що 28-го травня випустить новий альбом...ми, звичайно, його почуємо повністю трохи раніше)). А це ж завдяки їм, можна сказати, я зараз сиджу і пишу про те, про що пишу.


Vital Signs - Midnight Juggernauts from midnight juggernauts on Vimeo.


І на десерт хотілося б чогось такого дивного і незрозумілого. От вам - шведи...столичні)...чесно, дивніші за них тільки японці...подивіться і перевірте). Basutbudet - Fett Med Soft

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!