23/03/2010

NEW Justice demo(нарешті?) + Something A La Mode + Hot Chip

Спочатку питання - а не тошнить вас від слова "Justice"?
Якщо так - то проходьте нижче, слухайте(на жаль, поки тільки слухайте)новенький ремікс на Something A La Mode від Abstract Sound Project і переглядайте роботу від Valency & Zuology(поняття не маю, хто такі, але звук непоганий...хоч деколи здається, що це 2010-global deejays...тим не менше - звук подобається - значить, має право на існування).
От. А от хто ше очікує на щось нове від цих двох французьких гнид(а як? - після реміксу на Ленні Кравітца, який і так не дуже - тільки розчарування) - отримуйте - буквально тільки-тільки з'явилось творіння під назвою orfeo demo. На обкладинці посту з ним їх стандартний хрест. Зараз я уточнюю фейк це чи ні...бо по звуку - явний фейк(+ є досвід "їхнього" Beginning of the end" але хтозна, може величезні дози французького пійла так і діють на вже немолодих жабоїдів, вбиваючи їх музичний слух і смак.
Дивіться...
Ага - ще один трек, що застрибнув теж щойно-щойно...він має вам щось нагадати...щось нове...від декого, хто вже проскакував тут...з кліпом...де був бойзбенд, лисий і негр...теж лише для ознайомлення...
А завтра буде порція мініфільмів за тиждень...


3 comments:

  1. шось мені ці записи не сподобались..
    але "французькими гнидами" їх не варто називати! мені, принаймі, "Cross" подобається)

    ReplyDelete
  2. ха...Cross легендарний, але...після нього в них лайв, де є майже те саме, шо і на "хресті"
    + ремікс на u2 і ремікс на Ленні...зажралісь риб'ята((

    ReplyDelete
  3. добре, послухала-погодилась
    але ксав*єр таки мілашка)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!