12/03/2010

Початковий пост(ремікс на нову доріжку від Boys Noize/ Erol Alkan)!



Ехх...чесно, не дуже вдалий час для відкриття блогу. От раніше б на тиждень-два...Можна було б покричати: "От gorillaz вже не ті", чи покритикувати Тіґу за майже річну затримку релізу з реміксами на What You Need(хоча, якщо треба було чекати цілий рік, щоб почути такий ремікс від Chromeo - може, воно було того варте?). Чи порадіти поверненню Ed Banger Records на "полиці" безплатних інтернет-магазинів. Такого ж давно не було вже - Surkin, Kavinsky, Mr. Flash вже випустили свої пластини. Uffie поки що тільки подразнила, показавши свій новий сингл Illusion Of love в ефірі для Kissy Sell Out.  Чи здивуватися Крукерсам, які випустили...еем...альбом...більше нічого не хочеться казати...завдяки доблесним піратам більшість(в яку входило все найцікавіше)ми встигли почути ще ого-го коли...
До речі про них. Тільки-тільки вийшла їх нова робота - ремікс на доріжку Роббі Вільямса Difficult for Weirdos(посилання внизу). Вийшло - на їх стилі -зовсім непогано.
Але головна новинка(ще навіть не до кінця оформлена) - це нове напрацювання Ерола Алкана і Boys Noize, що називається Lemonade. Доріжка - половина майбутньої пластинки, друга доріжка на якій буде називатися Avalanche. Минулий реліз цієї пари в фортепіанній оборобці від Chilly Gonzales(я про Waves) здивував своїм звуком, адже коли Jack Beats, вставив її в свій басовий Essential Mix, я навіть не помітив різниці між електронною штучністю і природністю клавішних. Цього разу реміксом зайнявся такий собі Dastie. Вийшло те, що нижче. Вставляйте в плеєри.



Boys Noize/Erol Alkan - Lemonade (Dastie Remix)

Robbie Williams - Difficult For Weirdos (Crookers Remix)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disqus for Ears, My Ears!!!